Nooit af: doe mee aan kennisontwikkeling

Wat ons betreft is de informatie die op deze website staat nooit af. De kennis erover is continue in ontwikkeling. Daarom zullen wij deze website geregeld updaten met nieuwe inzichten, interessante artikelen of podcasts en nieuwe praktijkvoorbeelden en best (en worst) practices.

Tegelijk roepen we jou op om bij te dragen aan de kennisontwikkeling over impact ecosystemen. Heb je waardevolle inzichten uit de praktijk, interessante artikelen, theoretische toevoegingen of bijvoorbeeld nieuwe succesfactoren, laat het ons weten via de contactgegevens onderaan deze website.

of neem direct contact op met Rachelle Meijers via r.meijers@kirkmancompany.com.

Want net als het opzetten van een impact ecosysteem zien wij het schrijven erover ook als een dynamisch en iteratief proces. Dus gelijkgestemden, deel ervaringen, kom in actie en laten we samen successen vieren!

Over ADG dienstengroep
ADG dienstengroep is met 42.000 medewerkers actief in het hart van de Nederlandse samenleving. We maken schoon, voeren de regie over uw facilities, verzorgen en verplegen mensen en bieden tijdelijk personeel dat de handen uit de mouwen steekt.

Over Kirkman Company
Kirkman Company is een transformatiebureau dat zorgt voor succesvolle transformaties van publieke en private organisaties op weg naar 100% relevantie voor alle stakeholders: klanten, medewerkers, partners, milieu, maatschappij en aandeelhouders. Als onafhankelijk regisseur treedt Kirkman Company op om publiek-private ecosystemen te bouwen. Dit zijn langetermijn en doelgerichte samenwerkingen waarin verschillende partners bijdragen aan een gedeeld en organisatie-overstijgend belang.

Over Impact Centre Erasmus
Het Impact Centre Erasmus (ICE) doet onderzoek naar impact denken, -meten en –sturen. Als academisch expertisecentrum wil ICE een brug slaan tussen wetenschappelijke kennis en kunde en de praktijk. Impact Centre Erasmus doet onderzoek en projecten met een diverse groep organisaties om met hen meer grip te krijgen op de realisatie van hun maatschappelijke ambities. Om kennis te delen biedt Impact Centre Erasmus diverse opleidingen aan.